Besplatna dostava 5 kom. FR10GR69V25 Ferraz Shawmut francuski Roland osigurači 10X38 mm gR25A690V

Besplatna dostava 5 kom. FR10GR69V25 Ferraz Shawmut francuski Roland osigurači 10X38 mm gR25A690V

U skladištu
HRK 440.40
Iz robe:


Obavijest kupcima :
1. Kao i mnoge vrste proizvoda, koliko 1000 vrsta, ne mogu navesti jedan po jedan. Dobrodošli na novi i stari kupci zovu ili pitaju QQ žele da se obratite. Telefon 13926865738
Dva proizvoda koji se prodaju svaki dan, volatilnost cijena je velika, molimo vas, nove i stare kupce prvo se povezuju s nama, a zatim fotografiju proizvoda.
3. robne marke i modela su brojne, molimo vas, kupci, kako bi se utvrdilo dobar model, a zatim pucati proizvode.
Jamstvo 4 : kvalitativna problem proizvoda nije pod pretpostavka strojevi, 7 možete ga zamijeniti u roku od nekoliko dana. Ali čim proizvod će biti na računalu, on se više ne će biti vraćen. Molimo za razumijevanje.
Pet фрахтовых naknade : nemoj se zadani teret kupca. Ako vam je potrebna teret dobavljača, molimo vas, obavijestite nas o tome unaprijed.
Šest plaćanja : podrška Taobao, bankovnu uplatu, on-line bankarstva. Ako vam je potreban bankovni novac, molimo, kontaktirajte nas za više bankovne podatke.
7.kako bi spriječili oštećenje ili gubitak robe u transportu, molimo vas, provjerite pažljivo i prijavite se još jednom, kada ste dobili proizvod. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za prvi put. Mi nismo nikakva oštećenja proizvoda ili drugih umjetnih oštećenja tijekom transporta.
Osam Express-zajednički izbor : takt ili SF, ako je adresa kupca uklonjen i izraziti ne može stići, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate.
Devet Ako postoji potreba (društvena ulaznica ili fakturu PDV-faktura), molimo vas, kontaktirajte nas unaprijed.

Detaljne specifikacije

Eksplozivan Sposobnost:
Nisko
is_customized:
Yes
Broj Modela:
Плавка
brend:
Slagač
Sigurnosni Standardi:
CSA
Materijal:
Srebro
Korištenje:
Visoki Napon

Dodaci proizvoda