Najbolje kvalitete tekućine za kočnice tester mini e-ručka sa 5 led dioda za DOT3 / DOT4 automobila dijagnostički alati auto oprema
Svježe - 21 %

Najbolje kvalitete tekućine za kočnice tester mini e-ručka sa 5 led dioda za DOT3 / DOT4 automobila dijagnostički

U skladištu
HRK 49.68
HRK 39.00
Iz robe:

Tester kočnica tekućina Liquid Tester Auto 5 LED Car Vozila Testing Tool
Hvala puno za izbor ovog tester tekućine za kočnice.
Tester može se koristiti kao digitalni tester kočnica tekućina, pogodna za određivanje kvalitete tekućine za kočnice.Dizajniran za profesionalnu upotrebu u radionicama astomotive i u servisu za održavanje.Kvaliteta se provjerava i uključuje se na pet led dioda u smislu "posto vode kočione tekućine".
Spreman za ispitivanje kočione tekućine
Uklonite spremnik s tekućinom za kočnice, a zatim uklonite poklopac tester tekućine za kočnice.Spustite test щупы u kočione tekućine do plastični obruč uređaja.
Za provjeru kvalitete tekućine
Pritisnite prekidač za napajanje, uključit će se zeleno led.Umetnite tester u spremniku za jednu sekundu, nakon čega se rezultat testa će biti ispravno prikazan led.Pritisnite gumb za uključivanje / isključivanje.Tester automatski se isključuje nakon otprilike 15 sekundi neaktivnosti.
Specifikacija tester : 1. za provjeru kvalitete tekućine za kočnice kvaliteta 2.5 led za određivanje postotka sadržaja vode u tekućine za kočnice 3. Automatsko isključivanje 4. Radi na baterije LR03 AAA 1.5 V ( nije u kompletu ) upute tester : ručka za otkrivanje kočione tekućine temelji se na promjenama vođenja za određivanje i promjene vlažnosti tekućine za kočnice. To jasno pokazuje stupanj vlage sadržane u светодиоде, visok sadržaj vlage će dovesti do smanjenja temperature ključanja, utjecati na učinkovitost kočenja. Crvena boja ukazuje na to da je kočiona tekućina treba hitnu zamjenu, zelena-u dobrom stanju, žuto-u prihvatljivom stanju, ali je ubrzo zamijenjen. 1. zelena led svjetla = sadržaj vode u kočione tekućine H2 O 2. žuti led svjetla = sadržaj vode u kočione tekućine H2 O = 1,5% do 3%, može i dalje koristiti, testirati opet, šest mjeseci kasnije 3. crvena led svjetla = sadržaj vode u kočione tekućine H2 O> 3%, ne može nastaviti koristiti kočnice tekućine potrebno je zamijeniti crvena led dioda : izmjena kočione tekućine 4.LED treperi crveno : zamjena baterije 5.LED žuto : nizak sadržaj vlage, provjerite ponovno nakon šest mjeseci 6.LED zelena : kočiona tekućina linija / stanica niz tester značajke : pet led pokazatelji pokazuju rezultati ispitivanja više-točno. Testiranje DOT 3, DOT4, DOT5 tekućine za kočnice, pritisnite prekidač za uključivanje hrana, zelena led indikator koji predstavlja bateriju ispravno, zeleno svjetlo ne sjaji od imena za zamjenu baterije automatsko isključivanje tehnički parametri : zeleno : baterija je u redu, to jest, kočiona tekućina ne sadrži vodu zelena / žuta : sile ulje u sadržaju vode manje od 1%, najbolje performanse kočenja tekućine, jednostavnost korištenja. Zeleno / žuto / žuto : sile ulje sa sadržajem vode od oko 2%, kočione tekućine mogu se i dalje koristiti. Zeleno / žuto / žuto / crveno : sile ulje sa sadržajem vode od oko 3%, predložena je zamjena tekućine za kočnice. Zeleno / žuto / žuto / crveno / crveno : sile ulje sa sadržajem vode ne manje od 4%, kočiona tekućina mora odmah biti zamijenjen je odgovoran za vrlo opasno. Pažnja : 1.Zamijenite bateriju, ako je led žaruljica gree više ne svijetli p nakon što pritisnete gumb za napajanje.Nakon uporabe isperite test sonda s vodom язычком. 2.In ako se na kožu kočione tekućine temeljito isperite zahvaćena kožu ili odjeću vodom. 3.Do ne izlažite kočione tekućine izloženi atmosfere tijekom dugog vremena, jer je vrlo гигроскопична! Pakiranje : 1 * Ispitivač kočione tekućine (bez kućišta)

Detaljne specifikacije

brend:
K KWOKKER
E-mail:
No
snaga:
W
Visina Proizvoda:
8cm
Hardverska Verzija:
Ispitivač kočione tekućine
Verzija Softvera:
Najnoviji Tester Kočione Tekućine
Certifikacija Vanjskih Iskusenja:
CE
Napon:
1.5V
Tip Materijala:
Plastika
Širina Elementa:
5cm
Dužina Proizvoda:
22cm
Težina Proizvoda:
85kg
Naziv Modela:
Mehanički Nebo
Tip Elementa:
Električna Testera I Ispitne Žice
posebne karakteristike:
Ručka Za Ispitivanje Kočione Tekućine

Dodaci proizvoda