30CM ručni vruće гибочный grijač, topla akril гибочная stroj,stolni гибочный alat PVC, Перспекс, ABS,PET grijaći Bender
Svježe - 6 %

30CM ručni vruće гибочный grijač, topla akril гибочная stroj,stolni гибочный alat PVC, Перспекс, ABS,PET grijaći

U skladištu
HRK 510.00
HRK 479.00
Iz robe:


300 mm efektivna širina akril topla гибочная stroj
Jednostavno akrilno vruće гибочное uređaj
Efektivna širina : 30 cm, 300 W, 220 v
Debljina materijala : 0,1-0,6 cm
Set uključuje :
2x silikonska crijeva
1 X pumpa za ciklusu vode
1x termostat
1x topla гибочная stroj
1xthermometer (bez baterije) za poklon
Akrilna topla гибочная stroj široko koristiti u инженерстве nakit, učiniti znaka, Bao Fangzhu, vratima i prozorima, шкафе zaslona, оборачивать akvarija, savijati policama supermarketa, ненесущую zid, veliku bijelu kutiju, акриловую ploča ili пластичную štednjaku. Trenutno, na tržištu proširiti гибочная stroj, bogata puno, volumen je značajno, dok su topla savijanje često je potrebno u izgradnji u skladu sa stvarnim oblikom polje za obradu, ostavljajući veliku гибочную stroj na gradilište i stvarno problem, zato nam je potrebno sposoban za udobno nošenje, jednostavna operacija, stroj. U isto vrijeme, i želite kupiti neku vrelu гибочную stroj, ali ne želite uzeti previše trgovinama, tako da je korisnik odlučio da taj problem.
Radne karakteristike :
Proizvod jedinstvene temperature, cirkulaciju rashladne vode. Podesiva temperatura, lagan i praktičan. Kako uštedjeti prostor, plastične folije, изгибающий različitih materijala, kao što su debljine veće od 6 mm, traje dva grijača istovremeno grijanja, može se kombinirati s mnogo grejača, нагревающих još jedan zavoj
točka. Akrilna topla гибочная stroj, kompaktnu teksturu, pametan dizajn, može biti u kombinaciji sa stolom u vrelu гибочную auto, i može se koristiti odvojeno, ne zauzima prostor. Vruće cijevi s obje strane cirkulaciju vode hladi, kako bi se osiguralo da je, osim toga, da se ne treba zagrijavati dogovor vani vruće deformacije. Sila, voda na kraju штепсельной vilice slobodno, jednostavan pristup, sastanak i sastanak tablice aktivnost vrlo povoljno.

Detaljne specifikacije

identitet:
ISO 9001
izvorni materijal:
truba
Dodatne Usluge:
Termička Obrada
Tip stroja:
трубогибочный mašina
snaga:
Hidraulički
Broj Modela:
Topla akril stroj гибочная
Materijal / Obrađen Metal:
PVC
Automatizacija:
upute
Naziv:
Topla akril stroj гибочная

Dodaci proizvoda