10 (100)A 230V Mini Din Rail AC Electric Energy digital watt Metar MK-LEM012SJ
Svježe - 9 %

10 (100)A 230V Mini Din Rail AC Electric Energy digital watt Metar MK-LEM012SJ

U skladištu
HRK 76.20
HRK 69.00
Iz robe:


Биколорные led upute status izvora napajanja (zelena) i signala energetskog impulsa (crvena).
Удлинительные kontakta pokrivaju za zaštitu koristiti sigurnost. (2) za zakretanje svjetla, rotacijski ponekad u malom rotaciju, kao što ne više nego cijeli krug, pripadaju normalan fenomen.
Kutija očitavanje električne energije pruge Mk-LEM012 SJ Din, mjerač energije AC миниая standardna konfiguracija 7+1digits zaslon LCD
Opis proizvoda
Kutija očitavanje električne energije pruge Mk-LEM012 SJ Din, primjena brojača energije AC миниое
LEM012 SG-to je jednofazni двухпроводный Aktivni elektronski brojač energije na DIN-šinu.U nastavku pokretanje "električne energije" kada se koristi u uvjetima kada se kotač prestati raditi.Ako bi pokrov naplaćuje drugih razloga, onda ga treba pokušati eliminirati, kako bi se osigurala sigurnost.
Preko zračne pošte stup kita : uopće 15-25 radnih dana
Preko mora : prema narudžbi. s lijeva na desno.Na primjer, više nego cijeli krug nakon što se nastaviti kotrljati, pokušajte izostaviti 3, 4, dvije žice, ako više neće biti kontinuiranom rotacijom, objasnite fenomen dvostrukog električnog kruga. Podaci o tvrtki
Maker Industrial and Trading Company počela poslovati s 2006 godine, koji se nalazi u Wenzhou Юэцин - svjetski poznatom gradu za niskonaponskih električnih aparata. (7) Brzina vrtnje kotača i koliko je ona proporcionalna.Instalacija w-satni brojač može objesiti nešto veći, ali budite oprezni, kako bi se olakšalo čitanje brojila.
Opremljen kontakta izlaznog impulsa pasivne energije polariteta (polarity) odgovara standardu IEC 62053-31 i DIN 43864.
Kutija očitavanje električne energije pruge Mk-LEM012 SJ Din, funkcije i karakteristike brojač energije AC миниые
35 mm DIN standardni željeznica je montiran, u skladu sa standardima DIN EN 50022. LEM012 SD ima karakteristike vrhunskog dugoročnu pouzdanost, male Tomom, легковесом, savršen izgled, laka instalacija, etc.Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana UPLATE,molimo,kontaktirajte nas, mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.
Атоматическое odrediti smjer toka struje opterećenja.
Standard 7+1-znamenkasti display (9999999,1 kw * h) s bijelim pozadinskim osvjetljenjem LCD zaslona. I upute na светодиоде (pomoć zaslona 1 na lcd zaslonu znači reverzna struja opterećenja). (5) w-satni brojač u mjesec svojim potrošnja energije je oko 1 kw · h (f), ako je tako kada se koristi kao tablice, onda za mjesec dana na tablici dodati 1 kwh električne energije, da se tablica u struju nije imala nikakve veze s onim kako je na snazi tablica.
Prilagođeni Dizajn Proizvoda
OEM / ODM
Zanimanje u izvozni održavanje od Maker Electric
Visoka kvaliteta proizvoda, pristupačne cijene proizvodni proces : učinkovito upravljanje :
Napredna Tehnologija :
Naši certifikati : često postavljana pitanja
Razmatranja za instalaciju i korištenje
Kada instalirate w-satni brojač treba obratiti pažnju na sljedeća pitanja : (1) kontrolna lista za pokrivanje dva ушек na пломбе probijanje ispuna završena. (3) prema montažnu shemu ožičenja, u isto vrijeme, imajte na umu da pritegnite vijke i pritegnite priključnu kutiju malih kuka.
Izravno vrsta veze S. Tehničke karakteristike potpuno u skladu s međunarodnim standardima IEC 62053-21 za trofaznu counter aktivne energije klase 1.
Kutija očitavanje električne energije pruge Mk-LEM012 SJ Din, mjerač energije AC миниые tehnički parametri
Model
Preciznost
Link
napon struje (u)
Sadašnja
tehničke karakteristike (a)
frekvencija(Hz)
Izolacija
Performanse
LEM012 SJ
Klasa 1
230
10(100)
50
Izmjenični napon 4 kv u trajanju od 1 minute,
1. On uzima puno napredne tehnologije istraživanja i razvoja, kao što su mikroelektroničkih metode, specijalizirani masovna IP (integrirani sklop), digitalni uzorkovanje i tehnologija obrade podataka, tehnologija SMT i tako dalje. (6) potrošač je niža nego što je minimalno korištenje električne energije" kroz vatu-satni brojač neće dovesti do značajnog fenomena vremena. On može izravno i točno mjerenje potrošnje aktivne energije opterećenja u monofazna mrežama izmjenične struje nominalne frekvencije 50 Hz ili 60 Hz. proizvod će biti isporučen u roku od 5-7 radnih dana .Na primjer, rotacija raščišćavanju w-satni brojač-to nije normalno, treba se popraviti. (2) w-satni brojač mora biti postavljena na suhom, čvrstom mjestu, spriječiti point sunce, izbjegavati vlažne, tople, plijesni, dima, prašine, pijeska i agresivnih plinova.

Detaljne specifikacije

brend:
макереле
Uradi Sam isporuke:
Električni
Vrsta Zaslona:
Samo Digitalni
izvor napajanja:
AC
Nazivni Napon:
230V
Maksimalna Radna Struja:
100А-119А
Broj Modela:
MK-LEM012SJ
Faza:
jednofazni
Mjerenje Energetske Raspona:
99999.9
Klasa Točnosti:
Klasa 1
Izlazni Napon:
230
Radna Temperatura:
-25 ° c do + 55 ° c
Dimenzije:
10(100)
Mjesto podrijetla:
Zhejiang Kina (kopno)
Boja:
Bijela
Performanse izolacije:
Ac napon 4кв u roku od 1 minuta, peak napon oblika vala 1.2/50ус 6кВ.
Učestalost:
50 Hz

Dodaci proizvoda