2017 New Released Auto Key Pro posljednja generacija Ck100 Key Programmer V99. 99 Update Version of S. BB
Svježe - 6 %

2017 New Released Auto Key Pro posljednja generacija Ck100 Key Programmer V99. 99 Update Version of S. BB

U skladištu
HRK 594.00
HRK 558.00
Iz robe:

YUNDAI
2) PIN kod K. BB
Pakiranje list ključnu программатора CK100 :
1pc x glavni blok
1pc x USB kabel
1pc x napajanje
1pc x kutija za pakiranje
PITANJA I ODGOVORI :
Q1 : može li CK-100 samostalno čitanje PIN koda za F-0 RD i MA. 1 radni dan za obradu naloga nakon primitka uplate.Odlična Kvaliteta, Обдчина Ekskluzivna.ZDA?
A : Da, za f-0rd mu nije potreban čitač pin koda.
Napomena :
Kada koristite, ako on ne može prilagoditi ključ, onda se isključuje adapter OBD16 i auto vezu, nakon 10 sekundi opet spaja, u suprotnom sustav immo automobila može biti oštećen, CK-100 blokiran. Povećajte daleko više funkcija i mogućnosti.imamo puno iskustva na carini struganje, molimo vas recite nam koja je najbolja cijena za vas, za deklarirane vrijednosti paketa,tako da ćete biti u mogućnosti avoice plati visoki porez. BB :
CK100 može podržati više modela automobila i širi godišnji raspon od S.Alternativa opcije i mogućnosti S. oyota
Q3 : imam hibridni automobil Camry 2012 izdavanja push to start, može li CK 100 programirati ovaj automobil?
A : da. 09 povećava daleko više funkcija i mogućnosti. kupac će snositi odgovornost za posljedice.Ako imate bilo kakvih roba proplem, samo nam javite se brzo, mi ćemo se potruditi da sloveniji u roku od 24 sata, molimo vas da ne ostavljate loš komentar, prije nego što nas kontaktirate, to nije najbolji način sloveniji proplems. Odabirom zračne pošte stup kita (nadzemni vod mail stup Hong kong), molim vas.Hvala vam za razumijevanje.
* Ako dolazite iz Saudijske Arabije, molim vas, predložite nam presliku vaše osobne iskaznice, hvala.To je nova generacija ključnu программатора SBB, verzija replace. detalji će se temeljito pregledati prije slanja. M PIN KOD ECM TYPE 1 (ECM TYPE 2, ECM TYPE 3, ECM TYPE 4, ECM TYPE 5, ECM TYPE 6
7) C.
glavni izbornik :
Verzija : najnovija verzija V99. molimo, kontaktirajte nas brzo možemo zamijeniti jedan za vas, ali kupci su odgovorni za povrat troškova dostave . HRYSLER FOBIKCODE
8) F-0 RD BEZ KLJUČA ECODE (KEYLESS ENTRY CODE1, KEYLESS ENTRY CODE2)
Ključni programer CK100 сравненный s S. Vrhunsku Kvalitetu. 99 Update Version of S. Nadam se da ćete me shvatiti. Napomena : nadamo se da će stići na vrijeme, ali tako je kako je međunarodna dostava, vrijeme dostave će uvelike ovisiti o kurirske tvrtke i lokalne običaje/carine.
* Ako je vaše mjesto pripada udaljenom mjestu, molim vas, dodajte više 33 kao udaljene ploče, hvala.Ako ste porijeklom iz Brazila, trebali bi nam dati svoj broj CPF(porezni broj).

Detaljne specifikacije

Tip Elementa:
Čitač Kodova I Alata Za Skeniranje
Verzija Softvera:
NOVO
Jezik:
Engleski
Ažuriranje Softvera:
No
brend:
RCOBD
Hardverska Verzija:
NOVO
posebne karakteristike:
CK100
Predmet:
ključni programer ck100
Garancija:
1 godina
Jezik:
Više jezika
Podrijetlo:
Kina (kopno)
Proizvođač automobila:
Audi, Ford Australia, Benz, BMW, Brilliance.......

Dodaci proizvoda